Τα Projects Μας

Visitkynouria

Ανακαλύψτε τα καλύτερα μέρη για διαμονή στην Κυνουρία, απολαύστε την τοπική γαστρονομία, αγοράστε αναμνηστικά & προϊόντα της ευλογημένης πατρίδας μας.

Travel2Peloponnese

Αυτή την στιγμή έχουμε φτιάσει να συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους O.T.As. στην Παγκόσμια & Ελληνική αγορά του hiking, trekking, diving, climbing κ.α.

Tyros Triathlon

Έχουμε αναλάβει τα τελευταία 6 χρόνια την διοργάνωση του απαιτητικού αγώνα με κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο δίπλα σε υπέροχα τοπία!

Tyros Run

Το 3ο Σαββατοκύριακο του Μάϊου διοργανώνουμε δρομικούς αγώνες πλαισιωμένους με πολιτιστικά δρώμενα δίπλα στα καταγάλανα νερά μας!

Tyros Sea Festival

Η θάλασσα γιορτάζει στην Κυνουρία τον Ιούλιο με το «Φεστιβάλ Θάλασσας και Αλιείας» που διοργανώνεται στον Τυρό Αρκαδίας από την Κοιν.Σ.Επ μας!

Εκθέσεις Τουρισμού

Στοχεύουμε τουλάχιστον 2-3 εκθέσεις τουρισμού όπου και υπάρχει φυσική παρουσία μας για επαφές και προώθηση της Κυνουρίας.

Αθλητικά Camps

Δημιουργούμε Αθλητικά Camps (κυρίως ποδοσφαίρου) καθώς 2 από τα μέλη μας είναι προπονητές και κάτοχοι διπλώματος UEFA.

Kids Fun Camp

Με ασφάλεια, παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου, μέσα από παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης, παιρνούν ευχάριστα κάποιες ώρες της ημέρας.

Destination Management

Με την ομάδα συνεργατών μας αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε τουριστικά πόλεις, περιοχές, δήμους, περιφέρειες, φεστιβάλ, τοπικά έθιμα!

Parnon Trail

Parnon Trail, το  240χλμ μονοπάτι της Κυνουρίας! Ένα νέο πιστοποιημένο μονοπάτι στην Αρκαδία καθαρίζεται, σηματοδοτείται, διαφημίζεται.

Διαχείρηση Καταλυμάτων

Μπορούμε να αναλάβουμε και να διαχειριστούμε εμείς το τουριστικό σας κατάλυμα με διάφορα πακέτα συνεργασίας! Ρωτήστε μας και δείτε την διαφορά!

Digital Marketing

Μετατρέψτε τους web επισκέπτες σας σε αγοραστές και μειώστε τις προμήθειες σε τρίτους, αυξήστε τα κέρδη σας και την απευθείας πελατεία σας.

Scroll to Top